For en herlig dag!

Endelig går det mot vår. Asfalten begynner å vise seg, vannet kommer i annen form enn frosset, og det beste av alt - sola skinner! I tillegg så varmer den, og jeg kjenner energien boble i blodet. Skal bli fantastisk med varmere dager!

I tillegg har jeg fått statoilkopp fra min kjære. Ikke noe spesielt sa du? Joo, jeg syns det. Nå slipper jeg å koke kaffe hver morgen, kan bare stikke innom statoil og trykke på en knapp :D Og i tillegg kan jeg velge mellom en rekke ulike typer - latte, mokka, cappuchino.. Og på dårlige dager: KAKAO :D

Røøød og fin er den også!
Brummedyret, altså Lucas, ligger og koser på fanget mitt. Er så morsomt å se på utviklingen hans. Han blir bare mer og mer kontaktsøkende, og følger etter meg hvor enn jeg går. Kan ikke huske sist jeg gikk på do alene ;) Ekstra søtt er det at han kommer og legger seg i fanget, for det var en sånn pus jeg ønska meg når vi bestemte oss for at Fibi skulle få en bror. Fibi har alltid vært litt sær, og vil helst bestemme alt selv, så hun kommer aldri frivillig for å legge seg på fanget. Men hun er superkosen, så det veier opp mot at hun ikke vil fangkose :D Morsomt å se at kattene har så ulik personlighet.

Tidligere i dag lå de i vinduskarmen og koste, det er favorittplassen deres. Hun vasker han stadig vekk, har skikkelig omsorg for lillebroren sin! (sorry dårlige bilder, var motlys i tillegg til at jeg brukte digitalkamera bare)

Fibisøta <3


Fikk en fantastisk ting i posten i dag også! Mummipung fra Maganda :D Ah, jeg er helt forelska i maganda, Gunn lager såå mye fint! Ligger link til både blogg og nettbutikk lenger ned ;)

Her er herligheten! Såå søt! Har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal bruke den til enda. Den ligner på en sminkepung, men jeg vil bruuuke den, ikke bare la den stå og støve ned på badet. Så spørs om det ikke blir pengepung..Det faktum at jeg har fri i morgen gjør at denne dagen blir helt fullkomment. Får sove så lenge jeg vil. Ah, så herlig!

God uke dere ;)

(Lucas ligger enda og purrer på fanget mitt. Jeg tror dette må være ny fangrekord :D)

2 kommentarer

<3 Laura

03.mar.2010 kl.16:01

søt blogg :D
Åååh, jeg elsker mummitingene til Maganda. Jeg skal SÅ kjøpe noe der når jeg får lønn :D Kjempesøte katter du har forresten :)

Skriv en ny kommentar

fnatten

fnatten

20, Porsgrunn

Heihei! Jeg er 20 år og studerer i Porsgrunn, men opprinnelig er jeg fra Mo i Rana. Denne bloggen har ikke noe tema, jeg kommer til å blogge om alt jeg har lyst til egentlig. Men det blir kanskje mye baking og oppskrifter, siden jeg syns det er veldig moro :)

Kategorier

Arkiv

hits